Usein Kysyttyä

Miten asentaminen tapahtuu?

Ensiksi kiinnitetään profiilit joko seinään tai kattoon. Tämän jälkeen PVC-katto lämmitetään, venytetään ja kiinnitetään profiiliin. Asentajamme ovat koulutettuja ja lisensoituja.

Kuinka kestävää PVC-kattomateriaali on?

Materiaali on erittäin vahvaa. Materiaali kestää va­hin­goit­tu­mat­to­ma­na vettä 100 l/m2. Vaikka materiaali joustaa, se palautuu aina muotoonsa. Materiaali säilyttää värinsä useita vuosia eikä se halkeile.

Kuinka turvallinen PVC-katto on käyttää?

Stretch-sisäkatot ovat 100 % turvallisia käyttää. Tuotetta käytetään myös leikkaussaleissa  ominaisuuksiensa vuoksi. PVC-sisäkatto ei vaadi huoltoa ja materiaalit ovat täysin myrkyttömiä sekä 100% kierrätettäviä.

Millaiset ovat PVC-katon akustiset ominaisuudet?

PVC-kattomateriaalien akustiset ominaisuudet ovat erittäin hyvät. Kattomateriaalit toimivat yhtä tehokkaasti kuin perinteiset akustiikkapaneelit. Valikoimasta löytyy myös akus­tiik­ka­ma­te­ri­aa­li, jonka akustiset ominaisuudet ovat vielä hieman paremmat.

Missä rakennusvaiheessa PVC-katto tulisi asentaa?

PVC-katto asennetaan yleensä sitten kun kaikki muut pinnat ovat valmiit. Sähköt tulee olla vedettynä kattoon ennen asennusta. Katon voi asentaa suoraan höyrynsulun päälle.

Voidaanko PVC-kattoon asentaa lamppuja, IV-kanavat, sprinklerit yms.?

Kyllä voidaan. Lamppuja ja läpivientejä varten tehdään tukirakenteet, jotka asennetaan kattopinnan kanssa samaan korkoon. PVC-katto voidaan myös myöhemmin avata, jos lamppuja halutaan esimerkiksi lisätä.

Voiko PVC-katto rikkoutua ja voiko sitä korjata?

PVC-kattomateriaali on erittäin kestävää, mutta terävät esineet voivat viiltää pinnan rikki. Materiaali on kuitenkin paikattavissa ja tarvittaessa koko kattomateriaali on vaihdettavissa uuteen.